Hem
  • Ny

Logitech G915 TKL LIGHTSPEED Trådlös Tangentbord

5099206088979
1 890,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Alltid FRI Frakt hos Niotek!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

PRODUKTBESKRIVNING

Logitech G915 TKL Keyboard är ett högpresterande trådlöst tangentbord designat för gamers som vill ha en snabb och responsiv tangentbordsupplevelse. Tangentbordet har en ultratunn design med mekaniska tangenter som ger en snabb och precis respons.

G915 TKL har också en trådlös anslutning via Logitechs LIGHTSPEED-teknik som ger en hög hastighet och pålitlighet utan fördröjning. Tangentbordet har också en batteritid på upp till 40 timmar, så att spelare kan spela utan avbrott.

Tangentbordet har också en programmerbar RGB-belysning som kan anpassas till olika färger och mönster. Användare kan också anpassa tangentbordsfunktioner, makron och profiler med Logitechs G HUB mjukvara.

Logitech G915 TKL är också utrustad med en dedikerad medieknappar för snabb åtkomst till musik- och videouppspelning samt volymkontroll. Tangentbordet har också en USB-genomgångsport och en stabiliserande skena för att förhindra tangentbrädet från att glida under intensivt spelande.

Sammanfattningsvis är Logitech G915 TKL Keyboard en högpresterande trådlös tangentbord som erbjuder snabb och responsiv prestanda, programmerbar RGB-belysning och anpassningsmöjligheter för gamers som vill ha det bästa.

FÖRPACKING INNEHÅLLER
1 x Logitech G915 TKL LIGHTSPEED Trådlös Tangentbord 
1 x USB Mottagare för LIGHTSPEED
1 x USB Förlängare
1 x Mikro USB Kabel
 
 TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Brytare
GL Clicky
(Mekanisk)

Anti-ghosting
Ja

Formfaktor
TKL

Batteritid/Kabellängd
40 timmar

Trådlös
Ja

Anslutning
USB/2.4/BLUETOOTH

Bredd & Djup & Höjd
368mm-150mm–22mm

Belysning
Ja RGB  

Knapplayout
ANSI (Nordisk)

Vikt
810g

Färg
Svart

Garanti
2 år


 OM VARUMÄRKET

Logitech är ett schweiziskt företag som grundades 1981 och är känt för att tillverka och sälja datorperiferiutrustning, inklusive tangentbord, möss, högtalare, webbkameror och datormikrofoner. Företaget har sitt huvudkontor i Lausanne, Schweiz, och har verksamhet över hela världen.

Logitech har utvecklat många innovativa produkter genom åren, inklusive den trådlösa musen och den optiska musen. Företaget har också varit ledande inom utvecklingen av datorspelutrustning och har samarbetat med spelutvecklare för att skapa specialdesignade produkter för spelare.

Utöver datorperiferiutrustning erbjuder Logitech också produkter inom videokonferenser och smarta hem, inklusive säkerhetskameror och fjärrstyrda dörrlås. Företaget är känt för sin höga kvalitet och innovativa teknologi, och har vunnit många utmärkelser för sina produkter genom åren.

 

Specifikationer
Logitech
5099206088979
7 andra produkter i samma kategori: