Lämna ett meddelande så hör vi oss direkt vi är tillbaka!


Ledsen, men vi är inte på plats just nu.

Lämna ett meddelande så hör vi oss direkt vi är tillbaka!

1.1 Avtal
Vid beställning ingås avtal när du väljer att bekräfta köp i kassan. Vi förbehåller oss rätten att annullera beställningar oavsett om det gäller felaktigheter såsom tryckfel, t.ex. priser, specifikation eller tekniska problem. Då produktinformationen för det mesta kommer ifrån leverantörer avsäger vi oss ansvar för denna. Vid eventuellt fel information har du naturligtvis rätt att häva ditt köp med hänvisning till detta. Vi förbehåller oss även rätten att inte genomföra en beställning om t.ex. varan är slut i lager eller vid tekniska problem.

Niotek IT AB ingår endast avtal med personer över 18 år eller med målsmans medgivande. 

2.1 Betalning
Alla priser på nya produkter är inklusive 25% moms, på begagnade produkter tillämpar vi VMB (Vinstmarginalbeskattning). Väljer ni att förskottsbetala er order på hemsidan, för att sedan hämta den vid vårt lager, så tänk på att ta med er legitimation.
Som kund hos oss kan du välja mellan följande betalningssätt:

Betal/Kreditkort
Betalning med VISA eller Mastercard utfärdade av svensk bank. Pengarna dras direkt från ditt konto när du lägger ordern.

Klarna Faktura & Delbetalning
Ett av de säkraste betalsystemen som finns i Norden idag.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

Swish
Vi erbjuder betalning via Swish om du har Swish-appen och mobilt bank-id på din smartphone eller läsplatta, kopplat till ditt bankkonto.

Hämta och betala vid vårt lager
Om du vill hämta och betala din vara i vår lagerbutik, kan du göra detta och betala din beställning med Swish eller kontant i butiken. Dessa beställningar ligger undanlagda i butik i 72 timmar från det att order behandlats och blir sedan makulerade.

3.1 Leverans & Leveranstid
Vid ordertillfället anger kunden den önskade leveransadressen, dit order sedan kommer att levereras till, särskilda krav på leveransadressen kan ställas vid olika betalningsalternativ, tex av Klarna.

Beställningar som läggs en vardag innan kl. 12:00 skickas samma dag. Beställer du en produkt från oss är det en normal leveranstid på 1-3 arbetsdagar. Vi skickar alla våra paket med Postnord. Om du önskar annat fraktsätt meddela det innan beställning, kostnader kan tillkomma i ett sådant fall.

3.2 Transportrisken
Vi står för transportrisken, dvs. risken för att produkten skadas eller kommer bort under transporten från oss till dig.

3.3 Skada vid leverans / Saknad leverans
Vi kontrollerar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle varan ändå vara skadad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet åt dig.

Om produkten är skadad vid leveransen måste du kontakta oss angående detta inom 1-3 dagar efter mottagen leverans. Som skada räknas både synliga och dolda skador. Vid synliga skador på emballaget skall detta anmälas direkt.
Försändelser med synliga skador skickade med Postnord skall anmälas direkt till oss.

Du inte får använda den skadade produkten och du måste behålla allt emballage. Detta för att transportören kommer besiktiga hela godset inklusive emballage.

4.1 Frakt och Fraktkostnad
Niotek IT AB tillämpar fri frakt på alla orders inom sverige över 200kr om ingen annat anges i produktbeskrivningen. För ordrar understigande 200kr är vårt fraktpris 29kr!

Vid icke uthämtat paket så tar vi Niotek IT AB ut en returkostnad på 249kr som betalas av kunden.

4.2 Frakt och Fraktkostnad utanför Sverige
Niotek IT AB levererar paket till hela världen. Fraktkostnad tillkommer. Be om pris INNAN du gör en beställning utomlands.

5.1 Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 kalenderdagar från det att du tagit emot varan, utan någon speciell anledning. Produkten måste vara komplett och i märkbart oförändrat skick, detta gäller dock inte förbrukningsvaror och mjukvaror med bruten försegling på produkten. D.v.s. fick du produkten inplastad eller plomberad, måste produkten fortfarande vara obruten när den skickas tillbaka till oss.

Kunden måste kontakta oss (order@niotek.se eller 0240-84448) innan denne skickar tillbaka varan och får då av oss information om hur detta går till och en returreferens.

Vid ångerrätt använd med fördel nedan blankett, skriv ut och fyll i och skicka med i returförsändelsen.
https://www.konsumentverket.se/globalassets/publikationer/kontrakt-och-mallar/angerblankett-2015-konsumentverket.pdf

Vid postretur av en vara tänk på att kunden ansvarar för att varan är väl skyddad i transporten till oss. För att vara säker på att varan skickas säkert bör den returneras i det ursprungliga emballaget den levererades i. Kunden står för eventuella fraktkostnader vid åberopad ångerrätt.

6.1 Personuppgifter
Vi kommer inte spara era uppgifter längre än vi nödvändigtvis behöver, men vi behöver spara uppgifterna i upp till tre år från ditt senaste köp. Detta för att vi skall kunna hantera eventuella returer och garanti & reklamationsärenden, samt när andra svenska lagar säger att vi måste spara uppgifter. 

För att vi ska kunna erbjuda dig Klarnas betalsätt behöver vi dela vissa av dina personuppgifter till Klarna, så som kontakt- och orderinformation, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan erbjudas deras betalningsmetoder och för att skräddarsy betalsätten åt dig.

7.1 Garanti

Alla våra begagnade spel kommer med 12månaders garanti. I övrigt gällande begagnade varor så erbjuder vid 14dagars garanti/ångerrätt. På alla nya varor erbjuder vi från 12månader till 60månaders garanti beroende på produkt. Produktkoder som följer med till spel ska ses som redan förbrukade när man köper begagnade varor från Niotek.


8.1 Force majeure
I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter och liknande händelser utom vår kontroll vilken ej kunnat förutses och påverkar ingångna avtal från vår sida, vilket gör att vi ej kan hålla nämnda avtal, skall utgöra grund till att Niotek befrias från sina förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.