Hem
  • Ny

Nordic Gaming Operator Tangentbord

5711802001076
890,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Alltid FRI Frakt hos Niotek!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

PRODUKTBESKRIVNING

Nordic Gaming Operator Tastur Mekanisk RGB Keyboard är ett högkvalitativt mekaniskt tangentbord som är speciellt utformat för gamers. Tangentbordet har en robust konstruktion och mekaniska tangenter som ger en snabb och exakt respons.

Tangentbordet har också en programmerbar RGB-belysning som kan anpassas till olika färger och effekter. Användare kan också anpassa tangentbordsfunktioner, makron och profiler för att optimera spelandet med hjälp av mjukvaran som medföljer.

Nordic Gaming Operator Tastur Mekanisk RGB Keyboard har också dedikerade medieknappar för snabb åtkomst till musik- och videouppspelning samt volymkontroll. Tangentbordet har också en USB-genomgångsport och en uttagbar handledsstöd för extra bekvämlighet under längre spelsessioner.

Tangentbordet har också en nordisk layout med extra tangenter som är specifika för det nordiska språket, vilket gör det enklare för användare att skriva på svenska, norska, danska eller finska.

Sammanfattningsvis är Nordic Gaming Operator Tastur Mekanisk RGB Keyboard ett högpresterande mekaniskt tangentbord som erbjuder snabb och exakt respons, programmerbar RGB-belysning och anpassningsmöjligheter för gamers som vill ha det bästa. Tangentbordets nordiska layout gör det också till ett utmärkt val för användare som vill ha ett tangentbord som är optimerat för nordiska språk.

FÖRPACKING INNEHÅLLER
1 x Nordic Gaming Operator Tangentbord 
1 x Magnetisk armstöd

 TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Brytare
Bruna
(Mekanisk)

Formfaktor
Full Stor

Färg

Svart

Knapplayout
ISO 84 (NORDISK)

Belysning
Ja RGB  

Vikt
1520g


 OM VARUMÄRKET

 

Nordic Gaming är ett svenskt företag som fokuserar på att erbjuda högkvalitativa gamingprodukter till spelare i Norden och Europa. Företaget grundades 2016 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Nordic Gaming erbjuder ett brett utbud av gamingprodukter, inklusive tangentbord, mus, headset, gamingstolar och andra tillbehör. Företagets produkter är utformade för att möta de höga kraven och behoven hos både professionella och hobby-gamers.

Nordic Gaming samarbetar med välkända varumärken som Logitech, Corsair, HyperX och andra för att erbjuda högkvalitativa produkter till sina kunder. Företaget har också utvecklat egna produkter, som Nordic Gaming Operator Tastur Mekanisk RGB Keyboard, för att möta de specifika behoven hos nordiska spelare.

Utöver att erbjuda högkvalitativa produkter har Nordic Gaming också en passion för att främja och stödja gaming-communityn i Norden. Företaget är aktivt involverat i att sponsra evenemang och turneringar för att främja esport och gaming i regionen.

Sammanfattningsvis är Nordic Gaming ett svenskt företag som fokuserar på att erbjuda högkvalitativa gamingprodukter och stödja gaming-communityn i Norden.

Specifikationer
Nordic Gaming
5711802001076
7 andra produkter i samma kategori: