Hem
  • Ny

SteelSeries Apex 3 TKL RGB Gaming Tangentbord (Nordisk)

5707119046589
449,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Alltid FRI Frakt hos Niotek!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning
SteelSeries Apex 3 tenkeyless tangentbord är det första vattentäta TKL esports-tangentbordet någonsin. Den har premiumfunktionerna hos ett seriöst speltangentbord som en kompakt strömlinjeformad tenkeyless formfaktor, viskande tysta spelomkopplare som ger bekväm lågfriktionsprestanda för över 20 miljoner tangenttryckningar, spelklassad anti-ghosting så att du aldrig missar en knapptryckning och briljant PrismSync RGB belysning. Apex 3 TKL är designad för daglig användning med funktioner som spelare vill ha som IP32 vatten- och dammbeständighet för skydd mot spill och olyckor, dedikerade multimediakontroller och trevägskabeldragning.

Formfaktorn för Esports Champions
Apex 3 TKL är konstruerad i formfaktorn att välja bland esportproffs. Packad med SteelSeries banbrytande spelteknik, Apex 3 TKL kommer att ge dig en fördel i förhållande till dina konkurrenter.

Tenkeyless Esports Form Factor
Proffsen väljer TKL-tangentbord eftersom eliminering av numerisk numerisk knappsats med tio knappar ger mer utrymme för stora mussvep och möjliggör bättre ergonomi när du spelar.

Whisper Quiet Switches
Lågfriktionsbrytare för nästan tyst användning och oöverträffad hållbarhet, med prestanda garanterad för över 20 miljoner knapptryckningar.

IP32 Vatten- och dammbeständig
Designad med IP32 vatten- och dammbeständig för extra hållbarhet för att förhindra skador från vätskor och dammpartiklar, så att du kan fortsätta spela oavsett vad som händer med ditt tangentbord.

Multimediakontroller
En klickbar metallrulle och mediaknappar låter dig justera volym och inställningar i farten, allt med en knapptryckning.

8-zons RGB-belysning
Välj mellan briljanta regnbågs-RGB-effekter, ditt favoritfärgschema eller till och med att reagera när du är under attack.

Gaming Grade Anti-ghosting
Anti-ghosting i spelklass så att du aldrig tappar eller tappar en knapptryckning, även när du trycker på flera tangenter samtidigt.


SPECIFIKATIONER

ANSLUTNING:
Anslutning    USB
Trådlös    Nej
Kompatibilitet    MAC, PC

EGENSKAPER:
Formfaktor: TKL
Knapplayout: ISO 88
Språklayout: ISO Nordisk (ÅÄÖ)
Belysning: Ja
Färg på belysning: RGB (16.8 m)
Multimediaknappar: Ja
Handledsstöd: Nej
N-key rollover: Ja
Anti-ghosting: Ja
Färg: Svart

MÅTT & VIKT:
Bredd: 364 mm
Djup: 150 mm
Höjd: 40 mm
Vikt: 639 g
Specifikationer
SteelSeries
5707119046589
7 andra produkter i samma kategori: