Hem
Filtrera på
Tillverkare
more... less
Pris
kr kr
Kategorier
Filter
Alla bästsäljare
Playstation 4 | Niotek Games

Playstation 4

PlayStation®4 - Världens bäst säljande konsol?

Om du är en passionerad gamer som gillar att spela stora och imponerande spel, så är en Playstation 4-konsol det perfekta valet för dig. Med en oslagbar samling av exklusiva spel och flera släpp varje år ger en Playstation 4-konsol dig tillgång till en rad spel som inte finns tillgängliga någon annanstans. Hos Niotek erbjuder vi ett omfattande sortiment som täcker alla dina behov när det kommer till Playstation 4, inklusive konsoler i olika storlekar och internminne.

Vi erbjuder allt från den vanliga Playstation 4-konsolen och PS4 Slim till PS4 Pro, som har stöd för 4K-upplösning. Vi har också paket som inkluderar konsol, kontroll och spel. Utöver detta erbjuder vi också massor av tillbehör som är noggrant utvalda för att förbättra din spelupplevelse. Från KontrolFreek som förbättrar din tävlingsinriktade prestation till paket med PS4-ratt, pedaler och växelspak som ger racingspel en helt ny känsla. Vi har även PS4-handkontroller i olika färger och utföranden.

Niotek erbjuder också Playstation 4 VR, som är en av de bästa VR-upplevelserna för hemmabruk. Upplev spel på ett sätt som du aldrig tidigare upplevt; du befinner dig mitt i spelomgivningen och kan styra en större del av upplevelsen med dina egna rörelser, tack vare den medföljande VR-kameran som läser av dina rörelser. Upptäck framtiden inom gaming redan idag med Playstation VR.