Vi är Niotek
Niotek grundades år 2019 av Jerry Christiansen. Med flera år som egen företagare i ryggen och erfarenhet i säljbranschen valde han nu att inrikta sig i den marknaden som lockade mest, gaming!

”Det började egentligen med att jag sålde reparerade gamingdatorer. Många lämnade även in konsoler och TV-spelstillbehör som de ansåg var trasiga eller bara samlade damm. Här såg jag ett gyllene tillfälle att börja sälja dessa grejer på nätet. Från tradera till Nordens största marknadsplatser, Niotek skulle finnas överallt.” 

Från att ha varit en sidosyssla har Niotek nu vuxit till en seriös aktör där gaming-delen utökats till en hel del annan teknik såsom mobiltelefoni och IT-produkter.
Vi arbetar med stora generalagenter så som Nordisk Film, Bergsala och Game Outlet. Men även indiestudios och mindre importörer. Vi letar ständigt efter nya möjligheter att leverera ut den allra mest spännande tekniken till ett otroligt konkurrenskraftigt pris!

 

Vår vision
Att Niotek kommer vara det självklara valet i Sverige och Norden när det kommer till Gaming och teknik i allmänhet.
Vi kommer håller samma höga klass på vår service och kunnighet tillsammans med otroligt snabba leveranser.
Niotek ska vara ett hushållsnamn i Sverige oavsett om man pratar konsoltillbehör eller spännande teknik.

 

Vårt mål
Man kan sitta i timmar och beskriva sina verksamhetsmål, vårt mål är relativt enkelt. Best in class. Vad menar vi då? Jo, att ni som kunder känner att ni är i trygga händer när ni besöker vår webbshop. Att vårt arbete genomsyrar hela processen, från första besöket till att varorna är levererade. Våra superkunniga medarbetare kommer ge er den bästa supporten man kan få, oavsett om det gäller paketspårning eller huruvida en produktspecifik fråga så kommer vår kundsupport besvara frågorna med oerhörd sakkunnighet och i snabb takt.


Vårt löfte

Vi lovar att aldrig tumma på kvalité. Vi kommer alltid ha lika snabba frakter och göra allting vi kan för att försändelser ska ske så snabbt och smidigt som möjligt. Vi kommer alltid hålla våra priser marknadseniga.
Att ni ska få den bästa kundupplevelsen man kan få online, en blixtsnabb webbshop i världsklass kombinerat med en supersmidig och enkel betalningslösning. Avslutandevis ska vi såklart säkerställa att paketen levereras så snabbt det bara går.

 

Våra företagsuppgifter

NIOTEK (Niotek IT AB)
Kyrkogatan 9
77730 Smedjebacken
SVERIGE

Orgnr: 559214-1575
VAT-nr: SE559214157501

Ladda upp bilder direkt!