Vilka är vi egentligen?

Jo, vi är tre brillormar som driver ett företag. Vi får jobba med det absolut roligaste som finns – mer avancerat än så är det inte, vi älskar vårt jobb!

Niotek-Store är spunnet ur Jerry Christiansens(jag) livslånga passion och fascinering av tv-spel som tog sin start i mitten av 80-talet. Det fick från Ice Climber till Super Mario vidare till Zelda och fastna bra länge på Castlevania. Därefter en hel del NHL, Pro Evolution och senare FIFA till att börja samla gamla NES-spel igen.

Sommaren 2020 så bestämde jag mig för att förverkliga min dröm och satsa helhjärtat på tv-spel och allt därtill. Därifrån har så har Niotek genomfört mer än 6000 orders första året och vi bara fortsätter.

Ann-Sofie som är Nioteks administratör och Yoshi-expert har varit med från dag 1 och är en viktig kugge i Team Niotek med sitt glada humör och ständiga energi.

Steven som är Nioteks egna CS-galning förstärkte oss vid årsskiftet. Steven är vår kundansvarige, den trevlige killen på e-posten eller i telefon. Steven har ett finger med i allt på Niotek – killen med kollen.

Vår vision är att sätta Niotek på kartan som en välsorterad independent Tv-spelsbutik, både online och fysiskt. Vi tillhandahåller både nya och begagnade spel, tillbehör och konsoler samt en del film och merchandise. Idag är vi stolta återförsäljare till Nordisk Film som sköter all hårdvara till Sony Playstation och vi är lika stolta återförsäljare av Bergsalas produkter som innefattar allt Nintendo lanserar i norden.

Vi bygger denna verksamhet med tillförsikt och förnuft för att växa långsamt i kostymen, man får inte ha för bråttom och tumma på kvalitet och service. Vi siktar på att vara bäst inom dessa områden.

För att inte bara prata om hur bra vi ska vara utan visa det också så följer konsumentverkets rekommendationer samt lägger till lite extra förmåner så att du ska känna dig ännu tryggare med oss på Niotek.


Niotek erbjuder:


- 14 dagars öppet köp från det att du mottagit din produkt

- 120 dagars bytesrätt om varan är plomberad/obruten

- 1 års garanti på alla spel oavsett om de är begagnade eller nya

- 3 års reklamationsrätt på alla nya varor

Fyll i dina uppgifter nedan!