Hem
Filtrera på
Tillverkare
more... less
Pris
kr kr
Filter
Alla bästsäljare

iPhone 14 Pro Max Skal

iPhone 14 Pro Max: Maximal prestanda, maximal innovation

iPhone 14 Pro Max är inte bara en smartphone - det är en kraftfull enhet som sätter en ny standard för vad en telefon kan göra. Med en rad banbrytande funktioner och en oöverträffad prestanda, tar iPhone 14 Pro Max din mobila upplevelse till en helt ny nivå.

Kärnan i iPhone 14 Pro Max är den imponerande A16 Bionic-chip. Denna avancerade processor levererar blixtsnabb prestanda och effektiv energianvändning, vilket gör att du kan njuta av dina favoritappar och spel utan avbrott.

Men det är inte allt. iPhone 14 Pro Max tar fotografering till en helt ny nivå med sitt Pro-kamerasystem. Med förbättrad nattläge, mer detaljerade porträttbilder, ProRAW-format och en ny makrofotograferingsfunktion, kan du fånga varje ögonblick med fantastisk klarhet och färg.

Dessutom kommer iPhone 14 Pro Max med den största och mest färgstarka Super Retina XDR-displayen någonsin, komplett med ProMotion-teknik. Denna fantastiska skärm erbjuder en oöverträffad visuell upplevelse, vilket gör den perfekt för att titta på filmer, spela spel och mycket mer.

iPhone 14 Pro Max är också utrustad med 5G-teknik, vilket ger dig supersnabb nedladdning och strömning, samt en robust och vattentät design som är redo att stå emot livets utmaningar.

Med iOS 15 får du tillgång till en mängd nya funktioner och förbättringar som kommer att förändra hur du använder din smartphone. Från FaceTime uppgraderingar till Live Text i bilder, är iPhone 14 Pro Max mer än bara en telefon - det är en portal till en värld av innovation och upptäckt.

Oavsett om du är en teknikentusiast eller bara letar efter en pålitlig smartphone, är iPhone 14 Pro Max det självklara valet. Det är mer än bara en telefon - det är maximal prestanda, maximal innovation.

 

Referens:: 23617

Varumärke::

Hybrid Armor Camshield case for iPhone 14 Pro Max armored case with camera cover black

iPhone 14 Pro Max Hybrid Armor Camshield-fodral med kameraskydd SvartHybrid Armor Camshield-fodralet är tillverkat av ett termoplastiskt och slitstarkt material som ser ut som stål. Fodralet är anpassat till iPhone 14 Pro Max och skyddar telefonen perfekt mot fallskador och repor (t.ex. från nycklar som ligger i fickan). Skyddet har ett skjutbart skydd...

Pris 119,00 kr
Mer
I lager