Hem
Alla bästsäljare
  • Prissänkt

Logitech G213 Prodigy Gaming Tangentbord

5099206065949
699,00 kr
599,00 kr Spara 100,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Logitech G213 Prodigy är ett gamingtangentbord som är konstruerat för att leverera topprestanda i spel. Tangentbordet har ett spillresistent hölje som skyddar det mot oavsiktligt spill, och det har även en inbyggd handlovsstöd som ger komfort under långa spelsessioner. Med sina taktila membranbrytare får du responsiva och exakta tangenttryckningar, och de dedikerade multimedia-knapparna ger enkel åtkomst till musik och andra mediefunktioner.

Tangentbordet har också imponerande RGB-belysning under varje brytare, och du kan anpassa belysningen för att matcha din personliga stil. Dessutom kan du synkronisera färgerna med andra Logitech-produkter genom G Hub-programvaran och även koppla belysningen till händelser i dina favoritspel med Lightsync-funktionen.

Med programvaran kan du också spela in makron med F1-F12-tangenterna för att förenkla komplexa kommandon och göra ditt spelande mer effektivt. Tangentbordet har även en låsbar Windows-tangent för att undvika oavsiktliga avbrott under ditt spel. Logitech G213 Prodigy är det perfekta tangentbordet för seriösa spelare som söker prestanda och anpassningsmöjligheter.

Specifikationer
Logitech
5099206065949
3 andra produkter i samma kategori: