Vi på Niotek har köpt och sålt tv-spel i många år! Sälj dina begagnade tvspels-konsoler, spel och tillbehör till oss och låt dem komma ut på marknaden igen istället för att låta dem ligga och samla damm. Vi köper allt inom tv-spel och och äldre datorer. Vi ger dina gamla grejer ett nytt liv. Hur mycket dina spel är värda beror helt på hur marknaden ser ut. 

Vi är väldigt intresserade av större samlingar och handlar spel i hela Norden. Vi köper allt såsom souvenirer, konsoler, spel och tillbehör.

NINTENDO
Nintendo Switch, Nintendo 8-bit (nes), Super nintendo (snes), Nintendo Gamecube, Nintendo Wii och Nintendo Wii U, Nintendo 64, Gameboy, Gameboy Color, Game Boy Advance, och Game & Watch - Vi är speciellt intresserade av spel med Zelda, Super Mario, Pokemon, Metroid! 

SEGA
Sega Master System, Sega Mega Drive, Sega Saturn, Sega Dreamcast, Sega Game Gear

SONY
Playstation 1, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5, Playstation Portable, Playstation Vita

MICROSOFT
Xbox, Xbox360, Xbox One, Xbox Series X

ATARI
Allt från Atari

AMIGA
Allt från Amiga

COMMODORE
Allt från Commodore

Hur går det till? 

1. Ladda upp bilder på dina spel du vill sälja nedan.

2. Vi återkopplar snabbt till dig med ett lämpligt bud. Värdet på dina spel speglar begagnatmarknaden främst hos Tradera där vi kan se senaste buden på de flesta spel. 

3. Om du väljer att acceptera budet så betalar vi dig genom swish, snabbt och smidigt. Vi står för frakten till oss om dina produkters värde överstiger 1000kr (värde 89kr).

4. Vi skickar en förbetald fraktsedel via e-post som du sedan skriver ut. (Vi kan skicka med vanligt post om du saknar skrivare)

5. Packa dina tv-spel och konsoler i en lämplig kartong, packa noggrant så produkterna kommer fram hela, fäst sedan fraktsedeln på kartongen som du sedan lämnar till ditt närmaste postnord-ombud. Glöm inte att spara ditt inlämningskvitto, det är din försäkring om paketet kommer bort. KLART!

NIOTEK.png


Vi är intresserade av att köpa allt som rör de tvspel-konsolerna vi nämnt ovan. 

Vanligt förekommande frågor och svar!

Vad är mina spel värda?
Niotek köper dina gamla spel och värderar dem enligt rådande marknad. Vi värderar dina spel efter hur auktioner avslutas på ebay, tradera och slutna tv-spelsgrupper.

Vilka tv-spel är mest värdefulla?
De mest värdefulla spelen är alltid i otroligt bra skick eller helt oöppnade (plasten kvar). Oftast när det kommer till äldre nintendospel så har man endast kassetten kvar. Bra att veta är att Nintendo 8-Bit (Nes) inte var inplastade när de såldes i Norden genom Bergsala AB.

Hur går det till?
Hos Niotek kan du sälja och byta dina tv-spel. Antingen låter du oss köpa spelen och få kontant betalning eller så kan du välja att få pengar tillgodo som du kan använda i vår webbshop där vi säljer Nintendospel och konsoler från 80 och 90-talet, allt från Nintendo Gameboy till Nintendo Gamecube.

Hur får jag betalt?
När du skickat in spelen till oss och vi godkänt dem så betalar vi dig med swish eller banköverföring. Dina spel är i tryggt förvar till dess att du fått betalt.

Ladda upp bilder direkt!