Hem
Alla bästsäljare

Super Metroid - Super Nintendo - PAL/UKV - Cart only

7351344835739
699,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: Super Metroid
Utgivare: Nintendo
Releasedatum: 1994
Plattform: Super Nintendo SNES


Efter att ha besegrat Mother Brain, ledaren för rymdpiraterna som ville använda främmande varelser kända som Metroids för att dominera världen, tog prisjägaren Samus Aran kampen till Metroids hemland och utrotade dem. Endast en enda Metroid-larv fanns kvar. Samus tog den till en galaktisk forskningsstation och forskare försäkrade henne att larvens krafter kan utnyttjas för att hjälpa människor. Men allt går fel när en drake dödar forskarna, tar bort larven och förstör forskningsanläggningen. Samus följer draken till planeten Zebes, där hon tidigare slogs mot Mother Brain. Hon måste utforska den farliga planeten, hålla sig vid liv och hitta ett sätt att hämta larven.

Super Metroid är ett plattformsspel och en uppföljare till Metroid II. Liksom de tidigare spelen i serien är den inte uppdelad i separata nivåer; planeten Zebes är en öppen värld som Samus färdas fram och tillbaka. Denna värld är uppdelad i rum åtskilda av dörrar som måste skjutas för att kunna öppnas. Att skjuta används också för att öppna hemliga passager, av vilka några innehåller snygga bonusar, men att hitta de flesta av dem krävs för att fortsätta i spelet.

Det finns många föremål att hitta på vägen, och varje nytt föremål gör vanligtvis hittills otillgängliga områden tillgängliga för Samus. Föremålen inkluderar både vapen (som missiler, supermissiler eller uppgraderingar till Samus standard laserpistol), energitankar som ökar Samus maximala hälsa och andra prylar (som en gripkrok som låter Samus hålla sig i taket).


Det finns olika fiender - främmande fauna - som lurar runt planeten Zebes. Fienderna återuppstår efter att ha kommit in i ett rum igen, även om Samus ökande kapacitet gör att de blir lättare att besegra när spelaren gör framsteg. Efter att ha dödat dem lämnar fienderna vanligtvis lite hälsa eller ammunition efter sig.

Specifikationer
Nintendo
7351344835739
4 andra produkter i samma kategori: