Hem
Alla bästsäljare

SimCity - Super Nintendo - PAL/EUR - CiB

0045496830038
249,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: SimCity
Utgivare: Maxis Software Inc
Releasedatum: 1989
Plattform: Super Nintendo SNES

I SimCity är du borgmästare i en ny kommun, med ansvar för att bygga och underhålla en plats där medborgarna kan flytta till, arbeta och trivas. Den första uppgiften är att placera ut nödvändigheter som bostäder, transportlänkar, skolor, fabriker och butiker. Det finns 50 typer av dessa, vilket möjliggör bostäder av alla standarder och olika typer av företag. Se till att fundera över vilka platser som är effektiva för vilka uppgifter. Vissa kraftkällor förorenar, andra gör det inte men är dyrare. Skatter måste höjas för att säkerställa en inkomst, och sedan fördelas delar till offentliga tjänster som polis och vägar. Jordbävningar, översvämningar och bränder är alla nödsituationer som måste hanteras för att begränsa eventuella skador.

Framgångsrik mayoring kommer att få den lilla byn att växa till en stad, sedan en stad och slutligen en metropol. I takt med att staden växer ökar också dess behov. Kommersiella byggnader kan plötsligt upptäcka att de behöver en flygplats för att utöka handeln, eller bostäder kan förändras snabbt när stora mängder människor kommer och går.

Spelet innehåller också 8 fördefinierade tidsbegränsade scenarier, med specifika utmaningar och mål. Miljön varierar i varje spel (särskilt om du har tillägget Terrain Editor), och detta bör påverka dina val.

Specifikationer
Nintendo
0045496830038
4 andra produkter i samma kategori: