Hem
Alla bästsäljare

Super Mario Bros. 2 - Nintendo 8-bit – SCN – Cart only

7351344809648
249,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: Super Mario Bros. 2
Utgivare: Nintendo
Releasedatum: 1988
Plattform: Nintendo 8-bit NES

Den här utgåvan av Super Mario Bros. 2 skiljer sig helt från sin ursprungliga japanska motsvarighet, med ursprung i väst och är i själva verket en version av Yume K?j?: Dokidoki Panic med en annan storyline och huvudpersoner som bytts mot Mario och hans vänner.

En natt drömmer Mario en konstig dröm, där han öppnar en dörr till en annan värld fylld med ännu främmare varelser och länder än de i hans sista äventyr mot Bowser. Otroligt nog, nästa dag snubblar Mario, Luigi, Padda och prinsessan över en grotta, som leder till den värld som fanns i Marios dröm.

Subcon, drömmarnas land, är under en ond förtrollning tack vare Wart, så Mario och gänget måste rädda dagen. Nya varelser att besegra och massor av otäcka överraskningar väntar.

Välj bland de fyra karaktärerna, som var och en skiljer sig i hastighet och hoppförmåga, och gå vidare genom 7 nivåer som var och en är fylld med pussel, bossar, bonusmynt, den alltid hjälpsamma svampen och oövervinnerliga stjärnan, plus bomber och trolldrycker. Efter varje nivå, beroende på vilka mynt du samlar in, kan du använda dem i bonusspelet för att samla extra liv.

Specifikationer
Nintendo
7351344809648
4 andra produkter i samma kategori: