Hem
Alla bästsäljare

King's Bounty 2 (Day One Edition) - Nintendo Switch

4020628692278
199,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning
King's Bounty II är den efterlängtade uppföljaren till den legendariska King's Bounty-videospel-serien, en av de mest ikoniska representanterna för den turbaserade RPG-genren. Spelet erbjuder spelarna en verkligt uppslukande upplevelse med turbaserade strider som tillför vikt vid varje beslut, oavsett om de leder en armé i strid mot livlösa fasor eller interagerar med andra karaktärer över hela landet.

Utökar detta arv med en helt ny episk historia, fraktioner, fiender och nya funktioner för att skapa en öppen och brytande fantasivärld Antara. Med kungadömen i upprördhet kräver länen oberoende, banditer spolerar på vägarna, alla utomeuropeiska nationer har förnekat kungens auktoritet över dem och förstörda varelser ligger och väntar på att de oväntade, nya oavsiktliga hjältarna dyker upp som sista hopp.

De bestämde sig för att få ordning på kaoset. Spelar som en av dem, rekryterar, utvecklar och befälar din personliga armé på ett icke-linjärt äventyr av svek, offer och överlevnad. Kämpa för din egen framtid, överlista fienden i unikt turbaserad strid, fatta svåra beslut och upplev intensiteten i en av de klassiska sagorna på ett spännande nytt sätt.

IMMERSIV OCH KARAKTER-DRIVEN EPISK BERÄTTELSE
Spela som en av tre huvudhjältar, rädda och bygg din personliga armé i en resa med ledarskap, överlevnad och offer. När du utforskar riket förändras din historia när du utvecklar din karaktär och formar deras ideal: Makt, anarki, ordning och finhet. Varje beslut du tar på resor har en meningsfull effekt på resultatet när din berättelse utvecklas.

UNIK MASSIV VÄRLD ATT UPPTÄCKA
Antaras värld är vidöppen och mogen för utforskning. Upptäck dolda platser, fyllda med otaliga skatter och farliga fiender, levererade med fantastisk grafik och fängslande film, som bibehåller den episka höga fantasin om den desperata, riksomfattande kampen. Antara är ett stort hem för tusen underverk, hemligheter och unika varelser för spelare att upptäcka.

SKRÄDDARSYKLIG SKVAD OCH UTRUSTNING
Varje armégrupp har sin egen uppsättning färdigheter och visuella utseende. Bygg arméer av människor, tomtar, troll och andra varelser som kommer att slåss med dig under större delen av ditt äventyr och utveckla varaktiga band eller rivaliteter. Uppgradera sina och dina personliga färdigheter med byte samlat i en stor fantasivärld.

TAKTISK DYBD PÅ BATTLEFIELD
Miljö- och landskapsfrågor i King's Bounty II -spelare kommer att stöta på olika terrängtyper, som direkt påverkar slagfältets taktik. Från nya funktioner som Line of Sight för varierade enheter men till routingutmaningar - varje strid unik på sitt eget sätt.
Specifikationer
1C Entertainment
4020628692278
4 andra produkter i samma kategori: