Hem
Alla bästsäljare

Playstation 5 Standard Edition Konsol

0711719395201
6 699,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning
DENNA VARA SKICKAS FRÅN VÅRT EXTERNLAGER 3-7 Dagars leveranstid


PRODUKTBESKRIVNING

Introducerar Playstation 5 
PlayStation 5 markerar början på en revolutionerande era för underhållning, där du kan uppleva oförglömliga spel stunder som skapar starka känslomässiga upplevelser. Den kraftfulla kombinationen av en helt ny processor, en avancerad grafikprocessor med Ray Tracing-teknologi, snabb SSD-lagring och omslutande 3D-ljud, gör det möjligt att ta spelandet till en helt ny nivå som tidigare inte varit möjligt på en PlayStation. Med DualSense™-handkontrollen, som har haptic feedback och adaptiva triggers, får du en förbättrad spelkontroll och en mer fördjupande närvaroupplevelse. Det finns inga gränser för vad du kan uppleva med PlayStation 5.

Mäktigaste Playstation konsol någonsin 
PlayStation 5 är en av de mest imponerande spelenheterna på marknaden idag, och har en uppsättning av förbättringar som har ökat prestanda jämfört med dess föregångare. Med den kraftfullare processorn, ultrasnabba SSD-lagringen och avancerade grafikprocessorn med Ray Tracing-teknologi, har PlayStation 5 möjligheter som tidigare inte var möjliga, vilket ger spelare en intensivare upplevelse med stämningsfulla ljus och skuggor. Dessutom har laddningstiderna minskat betydligt och spelvärldarna har blivit större med mer liv. Detta innebär att du kan njuta av dina favoritspel på en helt ny nivå och uppleva en verklighetsenlig spelupplevelse som kommer att imponera på dig.

DualSense™wireless kontroller 
Den nya DualSense™ wireless controller tar dig närmare spelet. Med sina adaptiva triggers får du bättre precision än någonsin tidigare. Handkontrollen har försatts med Haptic Feedback vilket ger en ännu mer uppslukande spelupplevelse genom att leverera känslan av spelet direkt till dina händer med finare nyansering än tidigare handkontroller. 

Utöver dessa nya förbättringar återfinner vi funktioner som rörelsekontroll, inbyggd mikrofon och hörlursjack samt touchpad.

4K UHD Blu-ray 
Njut av filmer i knivskarp kvalitet och ljud som placerar dig mitt i filmen. PlayStation 5 Standard Edition är den kompletta underhållningsmaskinen som inte bara erbjuder engagerande spelupplevelser utan även levererar filmupplevelser på storslagen nivå.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Typ av produkt 
Spelkonsol 

 Internt minne 
825 GB SSD

Processor 
AMD Ryzen 2

Prestanda 
10.3 TFLOPS

Grafikprocessor 
AMD RDNA 2

Strålespårnings 
acceleration 
4K 120fps

Upplösning 
8K (4320p)

Media 
Ultra HD Blu-ray

RAM 
16 GB GDDR6

OM VARUMÄRKET

Sony Corporation är en japansk multinationell företagsgrupp med huvudkontor i Tokyo. Som en världsledande tillverkare av elektroniska produkter för både konsument- och professionella marknader är Sony känt för sin breda portfölj av produkter, inklusive tv-spelkonsoler, hörlurar, kameror och tv-apparater. Företaget är också en av de största spelarna inom musikunderhållning och en betydande aktör inom film- och tv-industrin. Med sin innovativa teknik och högkvalitativa produkter har Sony skapat en imponerande arv och fortsätter att leda utvecklingen inom elektronikindustrin.

Specifikationer
0711719395201
1 andra produkter i samma kategori: