Hem
Alla bästsäljare
  • Prissänkt

EA SPORTS FC 24 (Nordic) Playstation 4

92580841
728,00 kr
599,00 kr Spara 129,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning
Känn dig närmare spelet med tre banbrytande teknologier som driver oöverträffad realism i varje match: HyperMotionV**, PlayStyles optimerade av Opta och en revolutionerad Frostbite Engine.


HyperMotionV fångar spelet som det verkligen spelas, med hjälp av volymetrisk data från 180+ proffsmatcher för herrar och damer för att säkerställa att rörelsen i spelet exakt återspeglar verklig action på planen.

PlayStyles dimensionerar idrottare och tolkar data från Opta och andra källor till signaturförmågor som förhöjer varje spelares realism och individualitet.

Den revolutionerade Frostbite Engine levererar The World's Game i verklighetstrogna detaljer, vilket ger en ny nivå av fördjupning till varje match.

Utveckla klubblegender och förbättra dina spelare med de helt nya Ultimate Team™ Evolutions, och välkomna damfotbollsspelare till planen tillsammans med män när du skapar din dröm XI.

Skriv din egen historia i Manager- och spelarkarriär, och gå med vänner på planen med cross-play*** i Clubs och VOLTA FOOTBALL.

EA SPORTS FC™ 24 är nästa kapitel i en mer innovativ fotbolls framtid.

"FC-poäng är inte tillgängliga i Belgien. *Villkor och begränsningar gäller. Se https://www.ea.com/games/ea-sp... för detaljer. **HyperMotionV-teknik endast tillgänglig på PlayStation 5. ***Cross -spel aktiverat i vissa lägen på samma generations plattformar. Cross-play är inte tillgängligt på Switch-versionen.

Specifikationer
Sony Interactive
92580841
4 andra produkter i samma kategori: