Hem
Alla bästsäljare

Metroid Prime - Nintendo Gamecube - PAL/EUR – CB No manual

0045496960421
299,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: Metroid Prime
Utgivare: Nintendo
Releasedatum: Nov 18, 2002
Plattform: Nintendo Gamecube

För länge sedan blev en fågelliknande ras av varelser (kallad Chozo) extremt tekniskt avancerad, men på grund av det ökande våldet i universum började de gömma sig och leva enklare liv. Planeten Tallon IV var platsen för en av deras kolonier. År senare kraschade en meteor på Tallon IV och släppte det märkliga elementet Phazon i planeten. Phazon förgiftade allt det kom i kontakt med, vilket fick växt- och djurlivet att antingen dö eller mutera till en avskyvärd form.

Chozo försökte kontrollera Phazons kraft men misslyckades. Innan de övergav planeten kunde de täcka nedslagskratern med ett tempel och täta Phazon i planetens kärna. Nu har rymdpirater upptäckt Tallon IV och flyttat in för att studera Phazon och utnyttja dess kraft. De har också börjat bygga om sin fästning på planeten Zebes och återuppliva Mother Brain, Ridley och Kraid, som alla förstördes av Samus Aran. Samus har dock spårat rymdpiraterna till Tallon IV och måste nu gå in på planeten för att förstöra dem en gång för alla innan de har en chans att återuppbygga sina destruktiva krafter...

Metroid Prime är en förändring från plattformsäventyrsserien och går in i first-person shooter-genren för första gången. Spelare är nu bakom Samus Arans visir och måste använda alla sina resurser för att undersöka piratangreppet av Tallon IV. Spelare kan använda Samus stråle, med missil- och laddningskapacitet. Längs vägen måste de återställa prisjägarens förlorade förmågor som morfbollen och gripstrålen, som gör att de kan nå outforskade områden i Tallon IV. Spelare måste pussla ihop historien om den fallna Chozo för att ta reda på vad som har hänt med den förgiftade planeten och förhindra piraterna från att använda Phazon för att skapa förödelse över planeterna.

Specifikationer
Nintendo
0045496960421
4 andra produkter i samma kategori: