Hem
Alla bästsäljare

007: The World Is Not Enough - Nintendo 64 - PAL/EUR - CiB

5030930024871
499,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: 007: The World Is Not Enough
Utgivare: Electronic Arts
Releasedatum: Okt 17, 2000
Plattform: Nintendo 64

007: The World is Not Enough är ett James Bond-spel baserat på filmen från 1999 med samma namn. Både spelet och filmen följer Bonds undersökning av attacker mot en brittisk oljemagnats nya pipeline, medan spelet introducerar nya områden och en bakgrundshistoria som inte syns i filmen. James Bond är en MI5-agent som använder prylar och vapenspel, där varje uppdrag kräver att spelaren slutför specifika mål som beskrivs i en briefing före uppdraget.

I motsats till PlayStation-titeln med samma namn är den här versionen strukturerad mer som en efterföljare till Rare's GoldenEye 007. Det finns 14 uppdrag med tre svårighetsinställningar (Agent, Special Agent, 00 Agent), och högre svårighetsinställningar lägger till allt mer komplicerade mål till varje uppdrag. Ett "utmärkelse"-system uppmuntrar omspel genom att ge nya flerspelarskins, kartor och lägen för att slå måltider för enspelarnivåer.

Spelet innehåller ett lokalt flerspelarläge med delad skärm för upp till fyra spelare eller en kombination av datorstyrda bots. Vissa nivåer är hämtade från enspelarläget, medan andra är exklusiva för multiplayer. Nya spellägen inkluderar King of the Hill, Capture The Briefcase och Last Agent Standing. Den ökända Golden Gun återvänder också från GoldenEye 007, och behåller sin engångskraft. Vapengrupper och segervillkor kan justeras i början av en flerspelarmatch.

Specifikationer
EA Games
5030930024871
4 andra produkter i samma kategori: