Hem
Alla bästsäljare

Pokémon Yellow Version - Special Pikachu Edition - Gameboy - EUR - Cart only

7300000260187
699,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: Pokémon Yellow Version
Utgivare: Nintendo
Releasedatum: Sep 12, 1998
Plattform: Nintendo Gameboy

Pokémon Yellow utgör tillsammans med Pokémon Blue och Pokémon Red den första generationen Pokémon-spel. Du styr ett antal fiktiva djur som kallas Pokémon och måste resa landet med din nuvarande Pokémon för att besegra och fånga fler.

Det finns 151 Pokémon som faller inom olika typer som eld, vatten och gräs som har ett komplicerat förhållande mellan sten-papper-sax. Du stöter på en rad städer, som var och en innehåller ett gym där du måste slåss med andra Pokémon-tränare. Varje gym är specialiserat på olika typer av Pokémon. Efter att ha slagit varje gym får du en ny förmåga som låter dig resa till nya områden.

Målet med spelet är att besegra alla åtta gymledarna, eller i slutändan, att fånga alla varianter av Pokémon. Vissa av dem går faktiskt inte att fånga i gult, så du måste använda Game Boy-länkfunktionen för att handla med vänner som använder rött och blått för att slutföra din samling.

Pokémon Yellow skiljer sig från de andra första generationens spel eftersom det är baserat på Pokémon-animeserien. Huvudpersonen ser ut som Ash och han börjar spelet med Pikachu, snarare än att välja en Pokémon som i alla andra spel i serien. Karaktärsgrafik genom hela spelet är baserad på design från serien och det inkluderar Jesse, James och deras Meowth, vilket de andra spelen inte gör.

Specifikationer
Nintendo
7300000260187
4 andra produkter i samma kategori: