Hem
Alla bästsäljare

AV bildkabel till Super Nintendo, Gamecube och Nintendo 64

7351344843093
119,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Har du tappat bort bildkabeln till dina gamla konsoler? Här är lösningen!

Denna AV bildkabel är den perfekta lösningen för att ansluta din Super Nintendo, Gamecube eller Nintendo 64-konsol till din TV eller bildskärm. Med denna kabel kan du njuta av en skarp och tydlig bildkvalitet och uppleva dina spel på bästa sätt.

Kabeln är speciellt utformad för att ge en pålitlig och störningsfri signalöverföring från din konsol till din TV. Den har anslutningar för både ljud och video, vilket gör att du kan uppleva spelens ljud och bild i sin fulla prakt. Du kommer att kunna njuta av levande färger, skarpa detaljer och en imponerande spelupplevelse.

Installationen av AV bildkabeln är enkel och kräver inga komplicerade steg. Du ansluter bara kabeln till rätt anslutningar på din konsol och din TV eller bildskärm. Du kan vara igång på nolltid och dyka rakt in i dina favoritspel.

Kabeln har en robust konstruktion och är tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa långvarig hållbarhet. Du kan vara säker på att kabeln kommer att klara av regelbunden användning och ge en pålitlig signalöverföring varje gång du spelar.

Produktegenskaper

  • Passar till: Super Nintendo, Gamecube och Nintendo 64
  • Kabellängd: 1,8 meter
Specifikationer
Generic
7351344843093