Hem
Alla bästsäljare

Handkontroll Nintendo 64

7351344837825
179,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Återupplev dina barndomsminnen med en ny Nintendo 64 handkontroll

Denna handkontroll är det perfekta tillbehöret för dig som vill ha en billig extra eller ersättningskontroll för dina barndomsfavoriter. Med denna handkontroll kan du njuta av dina favoritspel på Nintendo 64 med en pålitlig och responsiv kontroll.

Handkontrollen är speciellt utformad för att vara kompatibel med Nintendo 64-konsolen och ger dig en bekväm och ergonomisk design för långa spelövningar. Den har alla de klassiska knapparna och spakarna som du behöver för att spela dina spel precis som du minns det.

Tack vare dess robusta konstruktion och högkvalitativa material kan du vara säker på att handkontrollen är byggd för att hålla. Den är utformad för att klara av intensiva spel och erbjuder en slitstark och pålitlig prestanda. Du kan spela med fullt förtroende och känna dig trygg med att handkontrollen kommer att leverera precision och respons varje gång.

Enkel installation, precis som originalkontrollen. Du ansluter bara handkontrollen till Nintendo 64-konsolen och är redo att spela. Den är perfekt för multiplayer-spel eller som en extra kontroll för att spela med vänner och familj.

Med denna tredjeparts handkontroll får du en prisvärd och pålitlig lösning för dina Nintendo 64-spelupplevelser. Den är ett utmärkt alternativ för alla som behöver en extra handkontroll eller vill ha en ersättning för sin befintliga kontroll.


Produktegenskaper
  • Kabellängd: 170cm
  • Material: ABS
  • Färg: Svart
Specifikationer
Generic
7351344837825