Hem
Alla bästsäljare
  • Prissänkt

Snake Rattle N Roll - Nintendo 8-bit - SCN - CiB

045496630591
999,00 kr
198,00 kr Spara 801,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Alltid 29kr i frakt hos Niotek!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: Snake Rattle N Roll
Utgivare: Nintendo
Releasedatum: 1990
Plattform: Nintendo 8-bit NES

Det är ett lopp till månen för de två ormarna, Rattle and Roll! Spela ensam eller samtidigt med en vän när du överträffar och äter ut din motståndare - väg dig sedan på vågen och gör för att gå ut!

Snake, Rattle 'n Roll är ett isometriskt 3D-plattformsspel. Syftet med varje nivå är att äta så många Nibbley Pibblies (runda varelser i olika färger) som möjligt för att göra din orm tung. När det är tillräckligt tungt måste du stå på vågen i nivån, och om du är tillräckligt tung kommer dörren att öppnas och du kan ta dig till utgången.

Som med många plattformsspel i sin tid är Snake, Rattle 'n Roll otroligt svårt. Fiender inkluderar Jaws, ett monster som bara består av tänder och som kommer att döda dig om du stannar i vattnet för länge, och Bigfoots, som stampar överallt och kräver flera tungsurrningar för att besegra. Sedan finns det de många typerna av Nibblies, som Pibblesplats, som hoppar runt och plaskar i vattenpölar, Pibbleboings, som är fjäderbelastade och hoppar otroligt högt, och Pibblewings, som flyger högt utom räckhåll.

Tvåspelarläge ger både en samarbets- och tävlingsupplevelse: medan ni båda försöker äta mer Nibblies än din motståndare, om ni båda står på nivåns skala samtidigt, kommer båda era vikter att räknas och det kommer att vara möjligt för dig att lämna nivån snabbare.

Specifikationer
Rare
045496630591
4 andra produkter i samma kategori: