Hem
Alla bästsäljare
  • Prissänkt

Mega Man - Nintendo 8-bit - SCN - CiB

013388110070
1 999,00 kr
399,00 kr Spara 1 600,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Alltid 29kr i frakt hos Niotek!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: Mega Man
Utgivare: Capcom
Releasedatum: Dec, 1987
Plattform: Nintendo 8-bit NES

I den framtida staden Monsteropolis har användningen av robotarbetare hjälpt civilisationen att växa mer än någonsin tidigare. I spetsen för denna teknik är Dr. Light och hans assistent Dr. Wily, som får i uppdrag att bygga sex robotar för att hantera en mängd specifika uppgifter. De heter Bombman, Gutsman, Iceman, Cutman, Elecman och Fireman med hänvisning till deras individuella främsta funktioner. Dr Wily har dock större planer och väljer att ta kontroll över robotarna och släppa lös förstörelse i ett försök att få kontroll över världen. Dr. Light slår tillbaka med det bästa verktyget han har, en experimentell människoliknande robot, Rock aka Mega Man, som hade testats för att utföra rengöringsuppgifter. Nu ordentligt beväpnad är det upp till Mega Man att ta sig an maverickrobotarna, kämpa sig in i Dr. Wilys slott och göra slut på denna galenskap.

Mega Man är ett sidscrollande plattformsspel. Mega Man har förmågan att hoppa och avfyra sitt vapen. Han måste resa till nivåerna för de sex robotmästarna och besegra dem i strid. Genom att göra det kan Mega Man skaffa sin makt för sin egen. Dessa krafter kan sedan användas omväxlande med hans huvudvapen och rikta in sig på svagheterna hos specifika fiendebossar. Dessutom kan vissa dolda områden på nivåerna endast nås genom att använda vissa fångade robotvapen. En speciell magnetstråleförmåga kan också hittas som kan användas för att skapa steg.

På resa genom dessa nivåer konfronteras Mega Man av en armé av mindre robotskapelser. Att förstöra dessa ger vanligtvis energikapslar (för att fylla på Mega Mans energi), vapenkapslar (för att fylla på Mega Mans speciella robotvapen) och extra liv formade som Mega Mans huvud.

Specifikationer
Capcom
013388110070
4 andra produkter i samma kategori: