Hem

Disney's The Jungle Book - Nintendo 8-bit – SCN – CiB

5013715920018
999,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Alltid FRI Frakt hos Niotek!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: Disney's The Jungle Book
Utgivare: THQ
Releasedatum: 1994
Plattform: Nintendo 8-bit NES

Ett av flera spel som släpptes 1994 baserat på Disney-filmen Djungelboken, versionen för Nintendos 8-bitars maskiner liknar designen på Genesis-versionen, men har en unik uppsättning nivåer.

I vart och ett av de 10 plattformsstadierna måste djungelpojken Mowgli samla ett visst antal juveler för att avancera. De flesta av dem är utspridda över nivån, men några släpps av dödade fiender. Fienderna består av en mängd olika djungeldjur som ormar, apor, noshörningar och igelkottar. Mowgli kan hoppa på deras huvuden eller använda ett antal vapen för att skicka dem. Dessa inkluderar bananer, dubbla bananer, bumeranger och nötter. Ammunition för de tre sista måste samlas in från fallna fiender. Förutom ammunition kan Mowgli även plocka upp frukt som återställer hälsan, en mask som ger oövervinnerlighet (att utlösas vid behov) och en spade som ger tillgång till bonusnivåer.

I varannan nivå följs juveljakten av en bosskamp. Dessa innehåller inte bara filmens skurkar som ormen Kaa, apan kung Louie och tigern Shere Khan, utan av någon anledning måste Mowgli också slå ut sin vän björnen Baloo.

Specifikationer
Virgin Interactive
5013715920018
10 andra produkter i samma kategori: