Hem
Alla bästsäljare
  • Prissänkt

Stålspackel (38mm)

7351344833056
99,00 kr
49,00 kr Spara 50,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

För hemmafixaren - stålspackel. 

Vår stålspackel är tillverkad av högkvalitativt stål och är designad för att ge dig enastående prestanda och hållbarhet. Med sin robusta konstruktion och vassa blad kan du enkelt applicera och jämna ut spackel, fogmassa och andra material med precision och jämnhet.

Det ergonomiska handtaget ger dig en bekväm grepp och full kontroll över spacklingen. Du kan arbeta effektivt och utan ansträngning under långa arbetspass. Oavsett om du är en professionell hantverkare eller en ambitiös hemmafixare, kommer vår stålspackel att vara din pålitliga partner.

Vår stålspackel är idealisk för en mängd olika projekt, inklusive väggrenovering, golvinstallation och andra ytbearbetningar. Dess flexibilitet gör det möjligt att anpassa sig till olika ytor och krökningar. Du kan vara säker på att få en professionell finish varje gång du använder vår stålspackel.

Förutom dess funktionella egenskaper är vår stålspackel också lätt att rengöra och underhålla. Efter varje användning kan du enkelt rengöra bladet och förvara den på ett säkert sätt för att förlänga dess livslängd och prestanda.

Specifikationer
Generic
7351344833056