Hem
Alla bästsäljare
  • Ny

Burnout 2: Point of Impact - Nintendo Gamecube - PAL/EUR - CiB

3455196531413
249,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Alltid 29kr i frakt hos Niotek!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: Burnout 2: Point of Impact
Utgivare: Acclaim Entertainment
Releasedatum: 2002
Plattform: Nintendo Gamecube

Att tävla med en bil är en sak, men att tävla in i trafiken i höga hastigheter, där du belönas för stilen på din krasch, är en annan. Detta är idén bakom Burnout 2, som ger nya lägen och högre hastigheter jämfört med originaltiteln. Som vanligt är syftet att rusa runt verkliga vägar, genom trafiken framför, samtidigt som man undviker kollisioner.

Burnout är ett streetracingspel fokuserat på hastighet och kraschar. Till skillnad från många spel som fokuserar på körning med stängd kurs får du köra genom städer med riktig trafik och stadsinfrastruktur. Designers har byggt stadsdelar och omgivande områden och implementerat kapplöpningsbanorna på hela gatorna. Som ett resultat är det många gånger att vissa delar av kapplöpningsbanorna sammanflätas med andra delar av andra raser. Istället för att uppmuntra strategisk körning och säker körning, uppmuntrar Burnout också starkt offensiv körning. Att köra på fel sida av vägen, knappt missa förbipasserande trafik, driva och hoppa allt bidrar till din boost-"utbrändhet"-mätare. Hastighetsökningar och hopp hjälper ditt försök att köra förbi bussar, lastbilar och allt annat som kommer i vägen. Ju mer offensiv och farlig din körning är, desto mer boost får du!

Burnout 2 innehåller en fullständig kampanj och anpassad bilkampanj. Du kan låsa upp vanliga bilar och banor, men senare i kampanjen låser du upp fler racerbanor som backbanor och enkelriktade sprints. Du kan låsa upp över 20 bilar som en Nascar, en gangsterbil från 1920-talet, en japansk muskel och många skräddarsydda fordon med anpassade lackjobb och uppgraderad statistik.

Tillsammans med samma känsla för hastighet och mycket detaljerade kraschanimationer som tidigare, inkluderar Point of Impact nya spelsätt. I Pursuit-läget spelar du polis när du jagar de fortkörande bilisterna, och för att vinna måste du krascha ut dem ur loppet. Eller så kan du vända på det med en vän. Du kan fly från en vän medan han försöker jaga dig. Crash-läget, som namnet antyder, tvingar dig att glida in i trånga korsningar för att få så många bilar som möjligt inblandade i en påhopning. Ju större kraschen desto bättre. Upp till 4 spelare kan tävla om det bästa resultatet.

Tränings- och racinglägen för två spelare ingår också.

Specifikationer
Acclaim Entertainment
3455196531413
4 andra produkter i samma kategori: