Hem
Alla bästsäljare

FIFA 06 - Nintendo Gamecube - PAL/EUR - CiB

5030930051945
69,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Alltid 29kr i frakt hos Niotek!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

Titel: FIFA Soccer 06
Utgivare: Electronic Arts
Releasedatum: 2005
Plattform: Nintendo Gamecube

Med en helt ny motor (ersätter den som har använts i fem titlar sedan FIFA 2003), har FIFA 06 nya kontroller och spel, det mest synliga är fler animationer och mer detaljerad boll- och spelarfysik och animering, borttagningen av den impopulära Off the Bollkontroller implementerade i 2004 års version och gör om frisparksgränssnittet så att det inte längre är uppenbart om spelaren bestämt sig för ett skott på mål eller en passning till en forward. Nytt är också konceptet "Team Chemistry" som påverkar hur bra ett lag spelar kollektivt.

Med 26 ligor från 19 länder, 29 riktiga arenor och över 10 000 spelare med data för säsongerna 2005-06, såväl som internationella lag, behöll spelet funktionen "Skapa en spelare" såväl som de många hanteringsalternativen orörda från tidigare versioner. Karriärläget, den 15 år långa klättringen till toppen av spelet, har nya alternativ som sponsring (som bara accepterar bra resultat), spelarkontrakt och mer vikt på spelarens moral: en demoraliserad spelare (vanligtvis från att inte spela eller möjlig påverkan från slumpmässiga händelser) är mer benägna att underprestera samt pressa "Team Chemistry"-värdena nedåt och kan vägra försök att förnya sitt kontrakt, vilket ger en fri transfer.

Även om det fortfarande finns många upplåsbara saker i spelet (mest tredje kit), ändrades sättet att tjäna poäng. Istället för att få poäng från att slutföra uppgifter (från att gå in i EA Trax eller skapa en spelare till att vinna Champions League eller slutföra en karriär), har spelaren över 100 scenarier att gå i fem svårighetsnivåer.

Specifikationer
EA Sports
5030930051945
4 andra produkter i samma kategori: