Hem
Alla bästsäljare
  • Prissänkt

SteelSeries Qck Edge XL Musmatta

5707119036771
429,00 kr
348,00 kr Spara 81,00 kr
Inkl. moms
Antal:
Tillfälligt slut

Fri Frakt!
Snabb leverans: 1 - 3 dagar!
Lagersaldo: 0st kvar i lager!
Produktbeskrivning

PRODUKTBESKRIVING

Välkommen till en ny nivå av spelprestanda med SteelSeries Qck Edge XL-musmattan. Denna musmatta är tillverkad med högkvalitativa material som ger en sömlös yta för dina musrörelser och ger dig en överlägsen precision och hastighet när du spelar.

SteelSeries Qck Edge XL-musmattan har en storlek på 900 mm x 300 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för både mus och tangentbord. Musmattan har en högkvalitativ gummiyta som ger en perfekt balans mellan hastighet och precision samtidigt som den förhindrar att musmattan glider iväg under spelsessioner.

Denna musmatta har också en snygg och minimalistisk design som passar perfekt in i alla speluppsättningar. SteelSeries Qck Edge XL-musmattan är också lätt att rengöra och behåller sin höga kvalitet under lång tid.

SteelSeries är känt för att tillverka högkvalitativ gaming-utrustning och deras Qck Edge XL-musmatta är inget undantag. Om du vill ha en musmatta som ger en överlägsen spelprestanda och en snygg och minimalistisk design, så är SteelSeries Qck Edge XL-musmattan det perfekta valet för dig.

 
TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Meterial
Mikrovävd Duk

Kant Skydd
Nej

Tryck 
Nej

Belysning
Nej

Handledstöd
Nej

Färg

Svart

Tjocklek

2mm

Bredd
900mm

Djup
300mm

OM VARUMÄRKET

SteelSeries är ett amerikanskt företag som specialiserar sig på att tillverka högkvalitativa gamingtillbehör såsom gamingmus, tangentbord, headset, musmattor och annan speltillbehör. Företaget grundades 2001 i Danmark och har sedan dess utvecklats till en global ledare inom gamingindustrin.

SteelSeries-produkterna är utformade för att ge en högpresterande spelande upplevelse med innovativa funktioner som optiska sensorer, justerbar DPI, mekaniska tangentbordsswitchar, surroundljud och andra avancerade teknologier som förbättrar spelupplevelsen.

Företagets produkter är också kända för sin hållbarhet och kvalitet. SteelSeries utför omfattande tester på sina produkter för att säkerställa att de uppfyller de höga kraven som ställs av professionella spelare och andra seriösa entusiaster.

SteelSeries har också ett aktivt engagemang inom gaming-communityt. Företaget sponsrar många professionella e-sportteam och turneringar runt om i världen och samarbetar också med olika speldesigners och utvecklare för att skapa specialanpassade produkter för specifika spel.

Specifikationer
SteelSeries
5707119036771
4 andra produkter i samma kategori: