Vi köper dina gamla TV-Spel!

Vi på Niotek Games har köpt och sålt tv-spel i många år och vet att det är mycket roligare att byta in sina gamla tv-spel istället för att låta dem ligga och samla damm. Vi köper allt från gamla Nintendo 8-bit till Sega Mega Drive till senaste Playstation 5. Få reda på vad dina spel är värda redan idag! Priset sätts efter hur marknaden ser ut. Vem vet – du kanske sitter på ett gamla nintendospel värda många tusenlappar! Vi är väldigt intresserad av större samlingar och handlar spel i hela Norden. 

Hur går det till?

För att säja dina spel till oss behöver vi information och bilder på produkterna. Detta gör du enkelt via formuläret nedan och du kommer inom 24 timmar få ett prisförslag av oss som du sedan väljer att ta emot eller ej. Dina produkter behöver ej vara testade - det gör vi ändå.

1. Ladda upp bilder och fyll i din kontaktinformation nedan. Det går även bra att skicka e-post direkt till order [a] niotek.se.

2. Vi återkopplar till dig med ett lämpligt bud.

3. Om du väljer att acceptera budet så skickar vi dig en förbetald fraktsedel via e-post som du sedan skriver ut.

4. Packa dina produkter i en lämplig kartong, fäst sedan fraktsedeln på kartongen om lämna till ombudet. (Packa noggrant så inget går sönder i transporten)

5. Vi tar emot dina produkter och ser över dem, därefter betalar vi ut dina pengar. Smidigt och enkelt!

Vid frågor och funderingar, välkommen att kontakta oss!

Kontakt:                                             

Chris, Niotek IT AB

E-post: order [a] niotek.se

Telefon(smsa helst): 070-2356700

NIOTEK.png


Vi är intresserade av ALLT när det kommer till Tv-spel! 


Fyll i dina uppgifter nedan!