Hem
Filtrera på
Pris
kr kr
Filter
Alla bästsäljare

Produkter från Nacon

Om Nacon

NACON är ett dotterbolag till BIGBEN-gruppen och är specialiserat på två områden inom videospelsindustrin: videospelspublicering och speltillbehör. Med expertis från över 20 års utveckling av tillbehör för marknadsledande spelhårdvara, och efter förvärvet av 16 spelutvecklingsstudior specialiserade på olika genrer, har NACON blivit en stor aktör i branschen med ett distributionsnätverk som spänner över 100 länder.

Videospelsutvecklare och utgivare
Varje år utvecklar, publicerar och distribuerar NACON över ett dussin titlar på konsoler och PC. Alla NACON-projekt är uppbyggda kring kreativitet, expertis och särart i följande fyra genrer: action-äventyr, racing, sport och simulering. Med 16 studios som utmärker sig i sin specifika genre - KT Racing, Cyanide, Eko Software, Spiders, Raceward, Neopica, Big Ant Studios, PassTech Games, creā-ture studios, Daedalic Entertainment, Midgar Studios, Ishtar Games, - åtar NACON unika, högkvalitativa och relevanta projekt som möter behoven hos mycket kunniga och krävande spelare.

Tillbehörsdesigner och distributör
NACON har varit en stor aktör inom speltillbehör i över 20 år och erbjuder ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör för både casual och hardcore spelare på konsoler och PC. Med officiellt licensierad kringutrustning för PS4™ och Xbox, premiumheadset under varumärket RIG™, tangentbord, möss, spelstolar och en stor katalog med tillbehör för Nintendo Switch™, håller NACON jämna steg med alla de senaste produkterna från tillverkare för att passa alla kategorier av spelare.