• Ny

LogiLink Dual Monitor Bordsstativ

4052792060027
599,00 kr.
Inkl. moms
Antal
Tillfälligt slut!

Lagersaldo: 0st kvar i lager
Shoppa nu. Betala med SVEA!
Beskrivelse
Optimera din arbetsyta med LogiLink monitorarm för 2 LCD-skärmar

Uppgradera din arbetsstation med LogiLink monitorarm – en elegant och funktionell lösning för att fästa två LCD-skärmar. Med en justerbar arm och stilren design i svart, är detta monteringsset perfekt för både hem- och kontorsmiljöer.

Flexibel och Anpassningsbar:
Med en justerbar djup på upp till 39 cm kan du enkelt anpassa skärmarna för att få den perfekta visningsvinkeln. Denna monteringslösning erbjuder en lutning från -45° till 45°, rotation på -180° till 180° och en svängmekanism på -90° till 90°, vilket ger dig fullständig frihet att ställa in skärmarna precis som du vill.

Robust och Hållbar:
LogiLink monteringssæt är konstruerat för att stödja skärmar med en maximal vikt på upp till 8 kg. Den VESA-kompatibla fästplattan (100 x 100 mm och 75 x 75 mm) gör att den passar de flesta skärmar på marknaden, vilket ger dig trygghet i att dina enheter är säkert monterade.

Enkel Installation:
Detta monteringssæt levereras med alla nödvändiga skruvar, vilket gör installationen enkel och smidig. Du kan snabbt och enkelt få upp dina skärmar för att skapa en mer organiserad och funktionell arbetsyta.

Rekommenderad Användning:
Med kapacitet för två skärmar, rekommenderas LogiLink monteringssæt för användning med LCD-skärmar i storleken 17"-32". Oavsett om du arbetar med design, programmering eller multitasking, kommer detta monteringsset att förbättra din produktivitet och komfort.

Sammanfattning:
Investera i LogiLink monteringssæt för att maximera din arbetsstation. Med sin justerbara design och robusta konstruktion är detta monteringsset en oumbärlig del av din kontorsutrustning, vilket ger dig möjlighet att arbeta mer effektivt och ergonomiskt. Ta kontroll över din arbetsyta idag!
Produktoplysninger
Logilink
4052792060027
6 andra produkter i samma kategori: