Hem

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge Playstation 5

5060264377466
449,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

 BETALA MED KLARNA
 120 DAGAR BYTESRÄTT
 ALLA PRODUKTER I EGET LAGER!

Beskrivning

HJÄLTAR I ETT HALV SKAL
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge har banbrytande spel med rötter i tidlös klassisk bråkmekanik, som du fått av beat 'em up-experterna på Dotemu (Streets of Rage 4) och Tribute Games. Slå dig igenom underbara pixelkonstmiljöer och döda massor av jäkla fiender med din favoritsköldpadda, var och en med sina egna färdigheter och rörelser - vilket gör varje lopp unik! Välj en fighter, använd radikala kombinationer för att besegra dina motståndare och upplev intensiva strider laddade med hisnande action och upprörande ninjaförmågor. Håll dig skarp när du möter Shredder och hans trogna Foot Clan ensam, eller ta dina bästa knoppar och spela med upp till fyra spelare samtidigt.

TURTLE BOYS KLIPAR INTE KRANG INGEN SLACK
Med Bebop och Rocksteady som attackerar Channel 6 och stjäl superknasiga enheter för att stödja Krang och Shredders senaste skruvade plan, ser Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge sköldpaddorna slåss över en rättfärdig rad tidlösa TMNT-platser. Från Manhattan och Coney Island till stadstak och fuktiga kloaker, hjälp den skräckinjagande fyrhörningen att slänga Foot Soldiers, Triceraton Warriors och Rock Troops hela vägen till Dimension X!

TURTLE POWER!!
Njut av häpnadsväckande fullfärgs pixelkonstgrafik och en vintage TMNT-vibe som kommer att rocka dig direkt tillbaka till det fantastiska 80-talet. Varje karaktär, fordon, vapen, föremål och bakgrund är direkt inspirerad av TV-serien från 1987, vilket får dig att känna att du hoppade in i tv:n - med en jävla blandning av mördande humor och actionfyllda äventyr!

  • Gnarly speldesign tar dig tillbaka till 80-talet

  • Vacker fullfärgs pixelkonstgrafik

  • Gammalt gameplay förbättrat med superfräsch mekanik

  • Upp till fyra spelare samtidigt

  • Spela med ikoniska TMNT-karaktärer och fordon i olika spelalternativ

  • Radikalt nytt berättelseläge

Produktdetaljer
Playstation 5
5060264377466
10 st