Hem
  • Ny

My Universe: Green Adventure - Farmer Friends Nintendo Switch

3701529500428
379,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

 BETALA MED KLARNA
 120 DAGAR BYTESRÄTT
 ALLA PRODUKTER I EGET LAGER!

Beskrivning

Gör i ordning din overall och gummistövlar! Du har precis ärvt en gammal familjegård och det är hög tid att du gör om den.

Grönsaker, frukt, mejeriprodukter - det är upp till dig att hitta sätt att odla dina grödor samtidigt som du respekterar naturen.

Lyssna på beställningarna från grannbyn och se din gård växa medan du har roligt! Ta hand om dina djur och se till att de är väl omhändertagna så att de kan ge dig de bästa ekologiska produkterna.

  • Bli en miljöansvarig bonde! - Utforska miljöerna runt din gård, rensa upp dina igenvuxna åkrar med dina olika verktyg och hitta ett nytt sätt att gödsla dina grödor. Kavla upp ärmarna, gör dig redo att gräva och vattna dina grödor regelbundet för att skörda frukterna av ditt arbete. Se till att följa hela produktionscykeln för en grön bonde! Varje dag är ett äventyr med olika dagliga uppdrag som kommer att belönas väl med nya verktyg!

  • Farmer's Friends - På ditt äventyr kommer du att vara ansvarig för flera djur och måste renovera olika byggnader för att välkomna nya husdjur och skapa nya produkter. Ta hand om dem och ge dem massor av tillgivenhet med hjälp av minispel

  • Möt dina kunders behov - När du gör framsteg i ditt äventyr; ditt val av frön kommer att öka. Blommor, frukt och grönsaker - var uppmärksam på bybornas order för att möta deras förväntningar!

Produktdetaljer
Nintendo Switch
3701529500428
1 st