Vi köper dina tv-spel!

Istället för att låta alla dina gamla och nya spel samla damm och inte användas så kan du sälja dem till oss på Niotek. Vi betalar efter hur marknaden ser ut.

Sälja spel till Niotek – Steg för steg guide!

  • Leta fram alla spel, konsoler och tillbehör du vill sälja och fotografera dem. Kontakta oss och begär ett pris eller låt oss värdera din prylar.
  • Är det större samlingar så kommer vi gärna och hämtar det, oavsett vart samlingen finns. Annars så löser vi det med DHL eller Postnord.
  • Packa ned allt i en kartong som du sedan mäter. Bredd x Höjd x Längd i centimeter (cm).
  • E-posta in din lista till info@niotek.se samt måtten på paketet så får du ett ok av oss samt en fraktsedel till din e-postadress som du sedan fäster på paketet och lämnar till DHL eller Postnord beroende på vad vi kommit överens om. Vi står alltså för fraktkostnaden.
  • När paketet kommit fram till oss så kollar vi att allt stämmer. Därefter för vi över pengarna till ditt bankkonto eller via swish. Mycket enklare än så blir det inte. Observera att vi är ett seriöst företag som genomfört flera liknande köp på ett smärtfritt sätt. Vi betalar under inga som helst omständigheter ut några pengar innan vi fått varorna för påseende.
  • Tveka inte att kontakta oss om du har den minsta fundering, se kontaktuppgifter nedan.


Kontakt:

Jerry Christiansen, Niotek IT AB

Telefon: 0702356700
E-post: jc@niotek.se
Whatsapp: +46702356700
Messenger: Messenger Jerry Christiansen


Vi är intresserade av ALLT, exakt allt när det kommer till spel!!

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK