Hem

Nintendo Switch OLED Spelkonsol Med Joy-Con Black & White

0045496453435
4 290,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Ej i lager

 BETALA MED KLARNA
 120 DAGAR BYTESRÄTT
 ALLA PRODUKTER I EGET LAGER!

Beskrivning
Nintendo Switch (OLED-modell) innehåller en levande 7-tums OLED-skärm med en smalare ram. Den stora skärmens livfulla färger och höga kontrast ger en rik spelupplevelse för handhållen och bordsskiva som väcker spel till liv oavsett om du tävlar i högsta hastighet eller tävlar mot fiender.


Njut av bordsskivläge i din önskade betraktningsvinkel
Vänd ut stativet och lämna en controller till en annan spelare för att dela skärmen och njuta av tävlingsmässig eller samarbetsvillig multiplayer, när som helst och var som helst.


Nintendo Switch (OLED -modell) 's breda justerbara stativ kan ställas in till din önskade betraktningsvinkel för bekvämt spelande i bordsskivläge.


Ny docka med kabelansluten LAN -port
Dockan som medföljer Nintendo Switch (OLED -modell) har två USB -portar, en HDMI -port för anslutning till en TV och en ny kabelansluten LAN -port, vilket möjliggör ett mer stabilt onlinespel när du spelar i TV -läge.


64 GB internminne
Nintendo Switch (OLED -modell) har 64 GB internminne. Du kan utöka det tillgängliga utrymmet med ett kompatibelt microSD -kort (säljs separat). Ladda ner dina favoritspel för att spela dem när som helst och var som helst.


Produktdetaljer
Nintendo Switch
0045496453435