Hem

Xbox Series S 512GB SSD Digital Console

0889842651409
3 199,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Ej i lager

 BETALA MED KLARNA
 120 DAGAR BYTESRÄTT
 ALLA PRODUKTER I EGET LAGER!

Beskrivning

Nästa generations spel ger vårt största digitala lanseringsbibliotek hittills till vår minsta Xbox någonsin. Med mer dynamiska världar, snabbare laddningstider och tillägget av Xbox Game Pass (säljs separat) är den helt digitala Xbox Series S det bästa värdet inom spel.

OPTIMERAD FÖR SERIES X - S
Spel byggda med Xbox Series X - S-utvecklingssatsen visar avsevärt minskade laddningstider och fantastiska bilder med upp till 120 FPS.

FÅ DET EN GÅNG
Med Smart Delivery kan du köpa ett spel som stöds en gång och alltid ha den bästa tillgängliga versionen för vilken konsol du än spelar på.

SPEL PÅ
Oavsett om du letar efter en första lanseringstitel, en av över hundra favoriter i Xbox Game Pass-biblioteket eller någon av tusentals bakåtkompatibla klassiker, finns det alltid något att spela på den helt digitala Xbox Series S.

ALLA DIGITALA, ALLA NÄSTA GEN
Bli helt digital med Xbox Series S och bygg ett bibliotek med digitala spel. Dina spel, lagringar och säkerhetskopior är säkra i molnet. Njut dessutom av möjligheten att förbeställa och förinstallera kommande spel så att du är redo att spela i det ögonblick de lanseras.

Produktdetaljer
Xbox Series S
0889842651409