Hem

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe Nintendo Switch (FÖRBOKA)

0045496478513
649,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

 BETALA MED KLARNA
 120 DAGAR BYTESRÄTT
 ALLA PRODUKTER I EGET LAGER!

Beskrivning
PREBOOK / FÖRBOKNING - RELEASE: 2023-01-20

En lite lyxigare utgåva av Kirby’s Adventure Wii!
Kirby’s Return to Dream Land Deluxe är en ny version av Kirby’s Adventure Wii till Nintendo Switch! Upp till fyra spelare kan spela Kirby och hans vänner när de reser genom Dream Land för att hjälpa Magolor att reparera hans kraschade rymdskepp.

HITTA DIN FAVORITKOPIERINGSFÖRMÅGA
Förutom Sword, Whip och andra välbekanta kopieringsförmågor gör den nya Mecha Copy Ability sin debut! Bli en robot och flyg genom himlen, attackera på avstånd med din kanon eller på nära håll med kraftfulla slag. Du kan också andas in glödande fiender för att använda speciella Super Abilities, som är ultrastarka versioner av de vanliga kopieringsförmågorna som verkligen kan ge dig en fördel!

ÄVENTYR TILLSAMMANS!
Dela Joy-Con-kontroller för att spela tillsammans lokalt på samma konsol med upp till fyra spelare. Spela favoritkaraktärer som Kirby, Meta Knight, King Dedede och Bandana Waddle Dee eller låt alla spela som Kirby, var och en med sina valda kopieringsförmåga.

MASSOR AV MINISPEL ATT NJUTA AV!
Ta en paus från äventyret och spela en rad minispel med upp till fyra spelare! Förutom bekanta minispel som Ninja Dojo och Samurai Kirby kan du också ta dig an helt nya Magolor’s Tome Trackers.

Produktdetaljer
Nintendo Switch
0045496478513
10 st