Hem

Mario Golf: Super Rush Nintendo Switch

0045496427719
628,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

 BETALA MED KLARNA
 120 DAGAR BYTESRÄTT
 ALLA PRODUKTER I EGET LAGER!

Beskrivning
Slå på greenen med upp till fyra spelare lokalt* eller online ** och spela golf med välbekanta Mushroom Kingdom -karaktärer. Lägena sträcker sig från Standard Golf till den energiska Speed Golf och ett RPG-liknande golfäventyr i story mode. Intuitiv rörelse eller knappreglage, en skottmätare som anpassar sig till banans kurva och andra nya funktioner gör det enkelt för både nya spelare och erfarna proffs att köra och putta med kraft.

Swing samtidigt och gör en paus för bollen i Speed Golf

Slå på samtidigt med upp till tre andra spelare* och tävla genom banan för att få in din boll först. Överträffa och avbryt dina motståndare med streck och speciella skott. Mario kan till exempel blåsa bort andra spelares bollar.

Stig genom golveträning i historieläge

Registrera din Mii ™ -karaktär i golfträning i en prestigefylld countryklubb och gå från nybörjare till proffs! Du kommer att möta dina Mushroom Kingdom -klasskamrater och tjäna erfarenhetspoäng. Nivå upp för att förbättra din karaktärs statistik som kraft, rörelse och snurr. Du kan också ta med din karaktär (och deras anpassade statistik) till andra lägen!
Produktdetaljer
Nintendo Switch
0045496427719
2 st