Hem

Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch

0045496425449
568,00 kr
Inkl. moms
Kvantitet
Finns i lager

 BETALA MED KLARNA
 120 DAGAR BYTESRÄTT
 ALLA PRODUKTER I EGET LAGER!

Beskrivning

Om liv och rörelse i det moderna livet har tagit dig ner, har Tom Nook ett nytt affärsföretag som han vet att du kommer att älska: Nook Inc. Deserted Island Getaway-paket! Visst har du korsat vägar med färgglada karaktärer i när och fjärran. Haft en fantastisk tid som en av stadens folk. Har till och med vänt ett nytt blad och ägnat dig åt offentlig service! Men innerst inne, finns det inte en del av dig som längtar efter ... frihet? Då är kanske en lång promenad på stranden av en öde ö, där en rik rikedom av orörd natur väntar, precis vad doktorn beställde!

Fredlig kreativitet och charm väntar när du rullar upp ärmarna och gör ditt nya liv vad du vill att det ska vara. Samla resurser och skapa allt från varelse bekvämligheter till praktiska verktyg. Omfamna din gröna tumme när du interagerar med blommor och träd på nya sätt. Gör det hemtrevligt där reglerna för vad som går inomhus och ut inte längre gäller. Bli vän med nyanlända, njut av årstiderna, hoppa över floder när du utforskar och mer!

Funktioner

  • Anpassa din karaktär och ditt hem och dekorera landskapet (med möbler, om du vill!), När du skapar ditt helt eget öparadis.
  • Upplev ett robust nytt hantverkssystem - samla material för att konstruera allt från möbler till verktyg!
  • Njut av en mängd olika avkopplande aktiviteter som trädgårdsskötsel, fiske, dekorera, interagera med charmiga NPC: er, och mer, eftersom klassiska Animal Crossing-upplevelser kommer till liv på roliga nya sätt i den öde ön.
Produktdetaljer
Nintendo Switch
0045496425449
3 st