FJÄRRSUPPORT

Visste du att man kan få hjälp, direkt hemma vid datorn? Vi kan koppla upp oss mot din dator med en programvara som heter Teamviewer och hjälpa dig med dina problem. Det enda som krävs är att du INTE har problem med din internetuppkoppling, som ju behövs för detta ändamål.
Klicka på bilden nedan för att ladda ner Teamviewers programvara, kontakta oss därefter och be om hjälp, vi kommer då ställa några frågor för att få access till din dator.

FJÄRRSUPPORT

Visste du att man kan få hjälp, direkt hemma vid datorn? Vi kan koppla upp oss mot din datorn med en programvara som heter Teamviewer och hjälpa dig med dina problem. Det neda som krävs är att du INTE har problem med din internetuppkoppling, som ju behövs för detta ändamål. Följ länken nedan för att ladda ner Teamviewers programvara(gäller endast dig som sitter vid en dator), kontakta oss därefter och be om hjälp, vi kommer då ställa några frågor för att få access till din dator.

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK