Lämna ett meddelande så hör vi oss direkt vi är tillbaka!


Ledsen, men vi är inte på plats just nu.

Lämna ett meddelande så hör vi oss direkt vi är tillbaka!

Vi köper dina tv-spel! 

Spel - Nya eller begagnade spelar ingen roll, de är lika roliga ändå. Vi på Niotek har köpt och sålt begagnade och nya spel i många år och vet att spel som bara ligger och samlar damm inte gör någon nytta. Sälj av det gamla och in med nya roliga spel. Vi har ett stort utbud på spel att handla. Vi betalar efter hur marknaden ser ut, vem vet - du kanske sitter på en riktig klenod och kan få många tusenlappar.

Sälja spel till Niotek – Steg för steg guide!

  • Leta fram alla spel, konsoler och tillbehör du vill sälja och fotografera dem. Kontakta oss och begär ett pris eller låt oss värdera dina spel.

  • Är det större spelsamlingar så kommer vi gärna och hämtar det, oavsett vart spelsamlingen finns. Annars så löser vi det med DHL eller Postnord.
  • Packa ned allt i en kartong och begär en fraktsedel från oss. Maila oss på steven@niotek.se 

  • När paketet kommit fram till oss så kollar vi att allt stämmer. Därefter för vi över pengarna till ditt bankkonto eller via swish. Mycket enklare än så blir det inte. Observera att vi är ett seriöst företag som genomfört flera liknande köp på ett smärtfritt sätt. Vi betalar under inga som helst omständigheter ut några pengar innan vi fått varorna för påseende.
  • Tveka inte att kontakta oss om du har den minsta fundering, se kontaktuppgifter nedan. 


Kontakt:

Steven Dalfall, Niotek IT AB

Telefon: 0240-84448
E-post:  steven@niotek.se 


Vi är intresserade av ALLT, exakt allt när det kommer till spel!!